-->

Referenciák

A PLASTIC-FORM Kft. kitűnő referenciákkal rendelkezik a szerszámgyártásban mind a hazai, mind a nemzetközi piacon. A nálunk készült szerszámokkal gyártott műanyag termékekkel nap mint nap találkozhat: kezdve a műanyag tálaktól és zárható edényektől a tisztítószeres flakonokon át az autókban megtalálható levegővezetékekig vagy utastéri elemekig.


Szerszámtervezés és -gyártás
minden felhasználási területre

Autóipar

Az autóipari termékeket a kifinomult formák, nagy, szabadon tervezett és bonyolult felületek jellemzik. A PLASTIC-FORM Kft. kiváló minőségű szerszámokat gyárt több nagy múltú nemzetközi és hazai autóipari cégnek. A szerszámainkkal készült műanyag autóalkatrészek: fröccsöntött, fúvott és strukturált felületű termékek az autók utasterébe és motorterébe kerülnek beépítésre. Megtalálhatóak közöttük látható exteriőr és enteriőr alkatrészek, és nem látható, felület tekintetében kevésbé érzékeny termékek is.

Műszaki műanyagok

Hosszú élettartam, nagyobb pontosság, összetett felületek és termékgeometriák. Mindezek a jellemzők reprezentálják a műszaki műanyagok szerszámainak tervezésekor megjelenő igényeket, követelményeket. Hosszú évek kidolgozott gyakorlatával bátran vállalkozunk bármely bonyolult struktúra, forma megtervezésére és szerszámgyártására.

Csomagolástechnika

Cégünk széleskörű tapasztalattal rendelkezik a vékony falú tartályok szerszámainak gyártásában, ahol a rövid ciklusidő és a hosszú élettartam a vevői elvárás.

Háztartási termékek

A konyha napi használatú műanyag eszközeinek szerszámainál kiemelt fontosságúak az esztétikai és ergonómiai követelmények. A PLASTIC-FORM Kft. képes kielégíteni bármilyen igényt a bonyolult és osztott formák készítésében, a dekoratív és strukturált felületű szerszámok gyártásában - még nagy szerszámméretek esetében is.