-->

Minőségbiztosítás

Cégünk tudatosan fejleszti és ellenőrzi minőségirányítási rendszerét. Ennek egyik lépéseként egy integrált, speciális termelés-nyilvántartó szoftvert vezettünk be, amely segít összegyűjteni a szerszámtervezéssel és szerszámgyártással kapcsolatos információkat (pl. a munkák lefutását és aktuális státuszát, a megrendelések teljesülését, a határidők követését, hatékonyság-kimutatást, gépi munkaórákat, CAD/CAM adatokat, stb.)

A folyamatos fejlesztés eredményeképpen a PLASTIC-FORM Kft. 2004. márciusában megkapta az ISO EN 9001:2000 minőségirányítási rendszer tanúsítványát.

A minőségbiztosítást egy koordináta mérőgép (CMM) és egy 3D szkenner is támogatja.

A PLASTIC-FORM KFT. MINŐSÉGPOLITIKÁJA

A piaci igények, a konkurenciaharc megköveteli, hogy gazdálkodásunk hatékonyságával és árainkkal egyaránt megfeleljük a megrendelőink elvárásainak, ezért a termelési folyamatok eredményességét folyamatosan összevetjük terveinkkel.

A kialakult kapcsolataink és a termékeink minőségének elismeréseként meghatározó szintet ért el az autóipar számára gyártott szerszámok mennyisége, valamint azok javítási és karbantartási munkái.

Az elért eredmények fenntartása megköveteli az egyre magasabb szintű elvárásoknak való megfelelést. Ennek érdekében fontos feladatnak tartjuk a géppark korszerűsítését, az alkalmazott technológiák fejlesztését, az ellenőrzési feltételek magasabb szintű biztosítását.

A folyamatos fejlesztés és a hatékonyság növelése érdekében tervezzük olyan módszerek és eszközök alkalmazását, amelyek segítik a tervezést, a döntéshozást, a folyamatok ellenőrzését és a működést.

A beszállítói lánc részeként cégünk megfogalmazta elvárásait a beszállítókkal szemben. Folyamatosan minősítjük beszállítóinkat, illetve törekszünk arra, hogy beszállítóink döntő hányada rendelkezzen auditált minőségirányítási rendszerrel.

A célkitűzések végrehajtásában nagymértékben támaszkodunk tapasztalt és képzett szakembereinkre. Fontosnak tartjuk, hogy munkatársaink munkájának elismerése, a munkához szükséges feltételek maradéktalan biztosítása és a megfelelő munkakörnyezet alapja legyen dolgozóink elégedettségének.

MSZ EN ISO 9001:2015
szerint tanúsított, korszerű
minőségirányítási rendszer
2004. március óta
A PLASTIC-FORM Kft. ISO 9001 szerinti tanúsítványa