-->
Professzionális szerszámtervezés
Tervezőmérnökeink a legkorszerűbb szoftvereket használják a szerszámok megtervezésére és a fröccsöntési folyamatok modellezésére. Széleskörű szakmai tapasztalataik további segítséget nyújtanak abban, hogy az Ön terméke kiváló minőségben kerülhessen sorozatgyártásra.
Szerszámkészítés magas minőségű alapanyagból
Fontos számunkra az elégedett üzleti partner. Ezért minden esetben minőségi (Meusburger, Thyssenkrupp, Böhler, Hasco, Alfun, Amari) anyagok használatával készítjük el a szerszámokat, amelyek hosszú élettartamot, és a vevői elvárásnak megfelelő minőségű termékeket garantálnak.
Szerszámok karbantartása, javítása
A szerszámok használata megköveteli a rendszeres karbantartást, ezáltal lehetővé téve, hogy a szerszám valóban kiszolgálja Önt a teljes tervezett élettartama alatt. A nem megfelelő használatból, vagy egyéb okokból bekövetkező javítások esetén is partnereink rendelkezésére állunk.

Rólunk

A PLASTIC-FORM Kft. mind a fröccsöntő-, mind a fúvószerszámok tekintetében Magyarország egyik legismertebb szerszámkészítője. Portfóliónk meghatározó elemei: autóipari, műszaki műanyag, háztartási, csomagolástechnikai termékek szerszámainak megtervezése, legyártása.

Tevékenységünk alapját a gépeink, berendezéseink, és magasan képzett, gyakorlott szakembereink adják, akik évek óta a szerszámgyártásban tevékenykednek. A fröccsöntött és fúvott műanyag termékek gyártóinak beszállítójaként a PLASTIC-FORM Kft. a szolgáltatások széles skáláját kínálja a szerszámok tervezésétől azok gyártásáig, karbantartásáig, valamint a tanácsadásig.

Munkatársaink örömmel állnak az Ön rendelkezésére az igények felmérésében, a tökéletes termékkialakítás és szerszámkonstrukció megtervezésében, a minőségi szerszám legyártásában, valamint a szerszámpróbán is.

Miért minket válasszon?

Több, mint 10 éves szerszámkészítői tapasztalat. Szakmailag magasan képzett, angolul és/vagy németül beszélő tervezőmérnökök.

Mi nem csak legyártjuk, hanem a megálmodott termék alapján megtervezzük, formába öntjük és lepróbáljuk a szerszámot. Saját tehergépjárműveinkkel leszállítjuk az Ön telephelyére, és igény szerint rendszeres karbantartást is végzünk.

Ha a termék csak az Ön fejében létezik, az egyeztetett paraméterek alapján mi elkészítjük a sorozatgyártásra alkalmas termék 2D-s rajzát és 3D-s modelljét.