-->

Jogi nyilatkozat


A PLASTIC-FORM Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalon szereplő információkat, a termékek, szolgáltatások, berendezések adatait, leírását előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa, módosítsa, eltávolítsa. Felhívjuk figyelmét, hogy a www.plasticform.hu weboldalon közzétett információk nem teljes körűek, így minden felmerülő kérdés esetén kérje munkatársaink segítségét! A PLASTIC-FORM Kft. nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért.
A PLASTIC-FORM Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak, valamint az Ügyfélkapu használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.
A PLASTIC-FORM Kft. weboldalai, az azokon található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi védelem alatt állnak. Azoknak - a személyes használatot meghaladó mértékű - bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a PLASTIC-FORM Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. A képi, hang és szöveges tartalom másolása, részben vagy egészben történő engedély nélküli felhasználása jogi következményeket von maga után!