Minőségirányítás

Cégünk tudatosan fejleszti és ellenőrzi minőségirányítási rendszerét. Ennek egyik lépéseként egy integrált, speciális termelés-nyilvántartó szoftvert vezettünk be, amely segít összegyűjteni a szerszámtervezéssel és szerszámgyártással kapcsolatos információkat (pl. a munkák lefutását és aktuális státuszát, a megrendelések teljesülését, a határidők követését, hatékonyság-kimutatást, gépi munkaórákat, CAD/CAM adatokat, stb.)

A folyamatos fejlesztés eredményeképpen a PLASTIC-FORM Kft. 2004. márciusában megkapta az MSZ EN ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer tanúsítványát. Cégünk azóta folyamatosan rendelkezik az MSZ EN ISO 9001 szabvány aktuális változata szerint tanúsított minőségirányítási rendszerrel.

A minőségbiztosítást egy koordináta mérőgép (CMM) és egy 3D szkenner is támogatja.

A PLASTIC-FORM Kft. minőségpolitikája

A PLASTIC-FORM Kft. a szerszámgyártás területén elismert, megrendelői és munkatársai iránt elkötelezett, eredményesen gazdálkodó és folyamatosan fejlődő cég.

Fő tevékenysége az autóipari, a háztartási, a csomagolási és a műszaki műanyag alkatrészek előállításához szükséges műanyag-alakító szerszámok gyártása, karbantartása, javítása.

Cégünk alapelve, hogy vevőit magas színvonalon, igényeiket maximálisan figyelembe véve szolgálja ki.

A működési környezetünk és a folyamataink kockázatainak felismerése és kezelése, valamint az érdekelt felek igényeinek megismerése mellett gazdálkodásunk hatékonyságával, versenyképes árainkkal, minőségi termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kívánunk megfelelni ügyfeleink elvárásainak.

A kialakult kapcsolataink és a termékeink minőségének elismeréseként meghatározó szintet ért el az autóipar számára gyártott szerszámok mennyisége, valamint az azok javítására és karbantartására szóló megbízásaink száma.

Az elért eredmények fenntartása megköveteli, hogy megfeleljünk az egyre növekvő elvárásoknak. Ennek érdekében fontos feladatnak tartjuk a géppark korszerűsítését, az alkalmazott technológiák fejlesztését, a minőség-ellenőrzési feltételek magasabb szintű biztosítását.

A folyamatos fejlesztés és a hatékonyság növelése érdekében olyan módszereket és eszközöket alkalmazunk, amelyek segítik a tervezést, a döntéshozatalt, a működést és a folyamatok ellenőrzését.

A beszállítói lánc részeként cégünk megfogalmazta elvárásait saját beszállítóival szemben. Ezzel összhangban folyamatosan értékeljük beszállítóinkat, és törekszünk arra, hogy beszállítóink lehetőleg rendelkezzenek tanúsított minőségirányítási rendszerrel.

A kitűzött céljaink elérésében nagymértékben támaszkodunk tapasztalt és képzett szakembereinkre. Fontosnak tartjuk, hogy a munkatársaink elégedettsége a teljesítményük elismerésén, a munkájukhoz szükséges feltételek maradéktalan biztosításán, a megfelelő munkakörnyezet kialakításán, valamint a folyamatos szakmai továbbképzésükön alapuljon.

A PLASTIC-FORM KFT. 2004. áprilistól rendelkezik tanúsított minőségirányítási rendszerrel. A vezetőség elkötelezett a minőségirányítási rendszer hatékony működtetése és folyamatos fejlesztése mellett.

Debrecen, 2019. szeptember 01.

ISO 9001 tanúsítvány letöltése

ISO 14001 tanúsítvány letöltése